Twee bestuurders in levensgevaar na frontale botsing op plek waar 16-jarige skateboarder vorig jaar werd doodgereden

Zwaar verkeersongeval zondagavond in Temse via Pieter Van Hecke.© ypw/Het Nieuwsblad

Temse -

In de Doornstraat in Temse is het zondagavond rond 18.30 uur tot een zware frontale aanrijding gekomen tussen twee personenwagens. De twee bestuurders werden in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht. Eén passagier raakte zwaargewond.

Pieter Van Hecke

Het ongeval gebeurde in een bocht op de helling van de brug over de E17, op de plaats waar vorig jaar de 16-jarige Francis met zijn skateboard van de weg werd gemaaid.

LEES OOK. “Ons skatepark is niet meer hetzelfde zonder Francis”: vrienden nemen afscheid van verongelukte 16-jarige op plek waar hij het liefste was

De bestuurder van een Audi met Roemeense nummerplaat die komende van Velle richting Temse reed, week in de bocht net over de brug af van zijn rijvak. Hij botste frontaal op een BMW, die uit de tegenovergestelde richting kwam.

LEES OOK. Emotionele herdenking voor overleden Francis (16) in Temse

De aanrijding was bijzonder hevig. De brandweer moest de bestuurder van de Audi uit zijn wagen bevrijden. Hij verkeerde in levensgevaar. Ook de bestuurster van de BMW was in kritieke toestand. Ook zij werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gevoerd. Een passagier uit de Audi raakte eveneens zwaargewond, maar verkeerde niet in levensgevaar.

Naar alle waarschijnlijkheid ligt overdreven snelheid van de bestuurder van de Audi aan de oorzaak van het ongeval. De Doornstraat was een hele tijd afgesloten voor alle verkeer.

© ypw

© ypw

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen