HLN-chef Sandra Bekkari viert dit jaar de 15de verjaardag van haar Sana-methode, waarmee ze honderden mensen naar een gezonde levensstijl begeleidt. Wat is het geheim? En hoe hou je het nu écht vol?
Volledig scherm
PREMIUM
HLN-chef Sandra Bekkari viert dit jaar de 15de verjaardag van haar Sana-methode, waarmee ze honderden mensen naar een gezonde levensstijl begeleidt. Wat is het geheim? En hoe hou je het nu écht vol? © Karl Bruninx / Karl Bruninx

Hoe eet je jezelf naar een gezond gewicht? En hoe blijf je dat behouden? HLN-chef Sandra Bekkari tipt: “3 pijlers en 15 tips maken het verschil”

ExclusiefDubbel feest voor HLN-chef Sandra Bekkari. Afgelopen zomer werd ze 50 en haar Sana-methode bestaat al vijftien jaar. Dat viert ze met haar nieuw boek ‘Lang Leve Gezond’. Met haar eetfilosofie hielp ze al honderden mensen naar een gezond gewicht én die behouden dat ook. Hoe staat ze zo gezond in het leven? En welke tips heeft ze om je eetgewoonten probleemloos aan te passen? Met HLN Eten deelt ze de antwoorden én exclusief 3 recepten uit haar nieuw boek in primeur.