One Piece op Netflix
Volledig scherm
One Piece op Netflix © Netflix

Bijna helft Belgen kijkt naar Netflix, en ook andere streamingplatformen worden populairder

TVKomt het tijdperk waarin er lineair tv gekeken wordt stilaan tot een einde? Maar liefst 45% van de Belgen kijkt al naar Netflix, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Centrum voor Informatie over de Media (CIM). En ook andere platformen krijgen er steeds meer kijkers bij.

14 reacties

  • Jacqueline herck

    7 maanden geleden
    Gisteren was er op VTM een serie van 1952. De serie is goed, daar niet van maar er moeten toch andere dingen zijn die ze kunnen laten zien. Het is ofwel oud, ofwel herhaling.
  • Marnix Depoorter

    7 maanden geleden
    Ja gewoon tv kijken waarvan elk nieuw programma of spel steeds maar weer de zelfde BV in zitten , ben die koppen al beu gezien .
  • Gerard Stevens

    7 maanden geleden
    VRT Max vind ik echt wel een flop. Allemaal exclusieve streaming series gericht op jongeren die volgens mij amper aangetrokken worden door het platform. Maar goed, het is ten minste gratis. Andere streaming diensten blijven maar in kosten stijgen en als je "alles" gezien wilt hebben moet je er meerdere nemen. Dus zoals velen switch ik nu iedere maand in plaats van continu op alles geabonneerd te zijn.
  • An Vanden Bossche

    7 maanden geleden
    Buitenlandse bedrijven, die hier geen frank belastingen afdragen of voor nul tewerkstelling zorgen: dat is waar 'de koopkracht' naartoe gaat.
  • Johan hendrickx

    7 maanden geleden
    Logisch, niks dan brol/politiek gekleurde programma’s/overjaarse herhalingen en veel te veel reclame.