Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ex-Tour-winnaar Thomas over mogelijke megafusie: “Jumbo haat Remco en andersom, dat gaat toch niet werken?”

Het nieuws over de mogelijke fusie tussen Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step is in en rond het peloton gespreksonderwerp nummer één. En de geluiden zijn niet zo positief - integendeel. “Voor Jumbo-Visma is het alleen maar interessant als de fusie uitmondt in een vorm van ‘cherrypicking’.”

25 reacties

  • Paul Vandewalle

    7 maanden geleden
    Remco en zijn vader (manager) hebben de sleutel niet in handen .
  • Bernard Deplacie

    7 maanden geleden
    Die fusie zal niet gebeuren en dan zeker niet met Evenepoel. Evenepoel heeft dan zeker een juridische feit om z'n contract te ontbinden ; alle coureurs trouwens van beide ploegen. Door het samengaan verandert de identiteit van de tegenpartij wel degelijk ; het is dezelfde niet meer waarmee je hebt getekend in woord en gedachte ; in doen en laten etc.. Ik weet ook wel dat het louter een transactie is van aandelen maar in de grond is het veel meer waarvoor een rechter ontvankelijk kan zijn.
  • Evan De Jongh

    7 maanden geleden
    Lefevre heeft als aandeelhouder alle recht zijn aandelen te verkopen en zelfs al zou Jumbo die aandelen kopen hebben ze nog niet genoeg om de ploeg volledig kunnen over te nemen. Daarvoor hebben ze die Tsjech nodig. Dat er haat is tussen de twee partijen zijn geruchten, waarom zou Remco Jumbo haten en omgekeerd. Ik hoop wel dat Remco niet naar Jumbo gaat of we krijgen een tweede Van Aert, een super renner die enkel in diens mag rijden voor andere en zich zo opblaast voor de klassiekers.
  • eddy nelen

    7 maanden geleden
    Bij een fusie zal het zijn van wie mag wat winnen
  • Marleen Lorent

    7 maanden geleden
    Remco bij Jumbo? Ik wil het nog zien ...