Knuffels, kusjes en een hand op de poep dat niet weggeduwd wordt: het is rozengeur en maneschijn bij de ‘Blind Getrouwd’-koppels van dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Knuffels, kusjes en een hand op de poep dat niet weggeduwd wordt: het is rozengeur en maneschijn bij de ‘Blind Getrouwd’-koppels van dit jaar. © VTM

Daarom doen ‘Blind Getrouwd’-koppels het dit jaar zo goed: “We hebben hen op voorhand enkele dingen duidelijk gemaakt”

Ze liggen iedere nacht in hetzelfde bed, lossen elkaars handen niet, knuffelen, kussen, praten honderduit over kinderen, dragen matching outfits, en komen zelfs overeen in hoe de vaatwasser moet worden ingeladen: de vier ‘Blind Getrouwd’-koppels lijken nog lang en gelukkig samen te zullen leven. Het contrast met vorige jaargangen is groot. “Nog nooit zijn we zo goed gestart”, zegt ‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens. Verbaasd is ze niet, want de bruiden en bruidegommen zijn dit jaar op een iets andere manier voorbereid. “We hebben geleerd uit de voorbije jaren.”

12 reacties

  • Marc Chavatte

    7 maanden geleden
    Het is en blijft een show, en kijkcijfer kanon. En ja die reis is tof en leuk. Wacht tot het echte leven eraan komt.We zullen dan zien hoeveel er van overblijft. En experten, laat me niet lachen, die heb je ook in andere lagen van de maatschappij , die denken allemaal dat ze Madame Soleil zijn.
  • Marie Vandycke

    7 maanden geleden
    Er zijn al mooie koppels gevormd dankzij dit tv-programma.
  • Anne Jacobs

    7 maanden geleden
    Heb al veel gelachen en plezier gehad bij het bekijken van deze "show"? graag nog meer van dat. Misschien dat er een koppel eventjes gaat gevormd worden en dan zal het zijn dat ze te ver van mekaar wonen zeker. Al dat gegiechel tussen de koppels is een teken van onwennigheid en absoluut geen samenhoren. Ze beleven een prettige vakantie, goed gegeten en gedronken, wat meer moet dat nog zijn. Hebben dan ook een pluimke verdient met het maken van gratis reclame voor de firma's waarvoor ze werken.
  • Martine Glas

    7 maanden geleden
    Fan van het programma!
  • Jean De Visser

    7 maanden geleden
    Stop die waanzin ! Louter om de kijkcijfers te doen al de rest is bijzaak !