Braziliaan Ronaldo stapt voor derde keer in huwelijksbootje, 14 jaar jonger model is de gelukkige

De Braziliaanse voetballegende Ronaldo (47) is voor de derde keer getrouwd met een ceremonie op Ibiza. Zijn echtgenote is het 33-jarige model Celina Locks. De eerste vrouw van de voormalige topspits, Milene Domingues, was een van de eersten om hem geluk te wensen.

Michael Van Damme

Ronaldo trouwde in het kleine dorpje es Cubells in het zuidwesten van Ibiza waar Ronaldo een huis heeft.

Celina en Ronaldo zijn even jaar een koppel en deelden foto’s van de dag op hun sociale media.

Ronaldo’s ex-vrouw Milene Domingues schreef in een bericht: “Ik ben blij voor je. God zegene en bescherm je altijd. Lang leve de liefde!”

© Instagram

Ronaldo maakte als aanvaller naam bij onder meer PSV, FC Barcelona, Inter Milaan en Real Madrid, won twee keer de Ballon d’Or en werd twee keer wereldkampioen met Brazilië. Intussen is hij eigenaar van twee voetbalclubs: de tweedeklasser Valladolid in Spanje en de eersteklasser Cruzeiro in Brazilië.

Eén ongeldig huwelijk

Hoewel Ronaldo officieel pas voor de derde keer trouwt, is het zijn vierde huwelijksceremonie. In 2005 gaf Ronaldo zijn ja-woord aan het model Daniella Cicarelli, maar dat huwelijk bleek achteraf nietig omdat beiden de scheiding met hun vorige partners nog niet helemaal hadden afgerond. Drie maanden later gingen ze uit elkaar. Daniella zou later zeggen dat Ronaldo haar ontrouw was geweest.

Daarna trouwde Ronaldo echt een tweede keer, met Maria Beatriz Antony, een studente.

Genoeg sperma voor een hele voetbalploeg

Ronaldo heeft drie kinderen: een zoon Ronald, 23, met zijn eerste vrouw Milene, en twee dochters: Maria Sofia, 14, en Maria Alice, 12, met zijn tweede vrouw Maria.

Nadat hij een buitenechtelijk kind verwekt bleek te hebben bij een serveerster liet Ronaldo een vasectomie uitvoeren, zodat hij geen kinderen meer kon krijgen. Maar hij liet ook sperma invriezen, voor het geval dat. “Genoeg om nog een hele voetbalploeg te verwekken”, grapte hij.

Ronaldo en Celina Locks trokken na de ceremonie in intieme kring op huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal