Nono Wauters met papa Koen te zien in 'Het jachtseizoen': "Maar of ik klaar ben voor een mediacarrière?”

ShowbitsVanavond is het in ‘Het jachtseizoen’ de beurt aan Koen Wauters en zoon Nono Wauters om uit de handen te blijven van de jagers. Dat is opvallend, want we zagen Nono nooit eerder in een spelprogramma samen met zijn vader. Showbits-reporter Senne trok naar de opnames om het duo te spreken.

12 reacties

  • marc flameyn

    7 maanden geleden
    Mooie tv leverde het jachtseizoen op,door Koen en zijn zoon Nono te laten deelnemen.Hopelijk krijgen die twee ooit een programma aangeboden iets rond avontuur ,dit denk ik althans
  • bjorn apers

    7 maanden geleden
    Nono is een nuchtere jongen , toen ze nog in heffen woonde speelde hij voetbal in de lokale club . Hij ging geregeld mee trainen en wedstrijden spelen met men neef zijn ploeg en zijn zoon . Ook Koen is een aangename man
  • patrick de valck

    7 maanden geleden
    Na dochtertje is het nu de beurt aan zoontje om een gepistoneerde job te krijgen … krijgen anderen dan geen kansen meer?
  • Lisette Willems

    7 maanden geleden
    Zoals Zita de ogen van mama heeft zo heeft Nono ze van papa. Het is een hartebreker!
  • Peggie Van Audenhove

    7 maanden geleden
    Is het verplicht als je uit een BV voortkomt om er zelf één te worden? Tellen skills en talent dan niet meer mee of persoonlijke interesse? Zoveel 'zonen en dochters van x' worden erin gepusht terwijl ze er eigenlijk geen aanleg of talent voor hebben. Hoeft niet persé hoor Nono, je mag ook iets anders doen. Word rallyrijder of auto mechaniecer of mocht je het muzikale talent van je papa hebt geërfd, doe iets met muziek. Je hebt opties.