© AFP

Geen Taylor Swift in België? Dan komt ze gewoon naar de bioscoop

Belgische fans van Taylor Swift (33) likken hun wonden nog sinds bekendraakte dat haar ‘Eras’-tournee niet naar ons land komt. Wel kunnen ze zich troosten met de concertfilm van Swift, die in oktober vier weken lang in alle Kinepolis-zalen loopt.

De Amerikaanse zangeres trapte haar wereldtournee af in maart en lokte dit jaar al meer dan een miljoen fans. In 2024 komt de Eras-tour naar Europa, zij het zonder een halte in België. Veel fans vochten om tickets voor een van de buitenlandse concerten, maar wie ernaast greep, kan zich in oktober troosten in de Kinepolis-zalen. Daar draaien ze heel oktober de concertregistratie. Die duurt, net als het echte optreden, bijna drie uur.

Tickets kosten 19,89 euro voor volwassenen en 13,13 euro voor fans jonger dan 14. Die bedragen zijn niet lukraak: 1989 is een van Swifts succesalbums en 13 is het geluksgetal van de popster, die op 13 december is geboren. Al kunnen naargelang de voorstelling nog extra kosten aangerekend worden.

Taylor Swift: the Eras tour is te bekijken in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende. Kaarten zijn nu al te koop via de website van Kinepolis.

 (dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer