© jro, IF

Fiets van ‘Eigen kweek’-acteur gestolen na optreden in Gent: “Wil die pipo hem terugbrengen, aub?”

Gent -

De fiets van zanger en acteur Sebastien Dewaele is deze week gestolen in Gent. De West-Vlaming was net een gratis optreden aan het geven. “Als die pipo dit leest, wil je hem terugbrengen aub?”

Simon Dekaezemaker

Bluuf me je fikn va me velo. Bluuf me je fikn va me velo moat’. Zo gaan de lyrics van één van de bekendste nummers van Preuteleute,de knotsgekke West-Vlaams rockband van Sebastien Dewaele en Tom Vanrijckeghem bekend onder hun typetjes Alain en Ook Alain.

Maar dinsdagavond werd de fiets van de West-Vlaamse zanger en acteur zelf gestolen aan de stadshal in Gent. Daar speelde hij een gratis optreden aan de 1-2-3 piano die daar opgesteld staat. Een honderdtal mensen kwamen langs, maar het initiatief krijgt nu een zure nasmaak.

Dewaele maakte het nieuws woensdag zelf bekend op zijn Facebookpagina. “Een mens geeft dan een gratis optreden onder de stadshal in Gent en dan is er één of andere Pipo die mijn velo pikt! Awel merci. Als die Pipo dit leest, wil je hem terugbrengen aub?”

LEES OOK. Wat Sebastien Dewaele essentieel vindt: “Soms kun je het zelf, soms heb je er de hulp van dierbaren voor nodig”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER