James Arthur Photography

Zanger Bruce Springsteen moet concerten uitstellen door maagzweer

Zanger Bruce Springsteen stelt al zijn concerten van 2023 uit naar volgend jaar. Dat heeft zijn team bekendgemaakt op Instagram. Springsteen moet herstellen van een maagzweer. Samen met The E Street Band zou hij dit najaar touren door de Verenigde Staten en Canada.

Geen concerten van Bruce Springsteen en The E Street Band dit najaar in Vancouver, San Francisco of Philadelphia. Op sociale media laat het team rond de 74-jarige zanger weten dat dat om gezondheidsredenen niet mogelijk is.

"Bruce Springsteen is de laatste weken aan het herstellen van een maagzweer en zal de behandeling de rest van het jaar voortzetten op doktersadvies", staat er te lezen. "Uit voorzorg worden alle resterende tourdata van Bruce Springsteen en The E Street Band in 2023 uitgesteld tot 2024."

Concrete data voor de nieuwe shows zijn er nog niet. Die zullen volgende week bekendgemaakt worden. "Diegenen die niet aanwezig kunnen zijn op de nieuwe data hebben na bekendmaking 30 dagen de tijd om een terugbetaling aan te vragen."

TW Classic

Springsteen was afgelopen zomer nog in ons land. Hij speelde op de weide van TW Classic in Werchter. "Bazenwerk van de bovenste eikenhouten plank", reageerde een dolenthousiaste Michèle Cuvelier van radiozender Studio Brussel achteraf.

In september kreeg de zanger last van een maagzweer. Daardoor moest hij al enkele concerten in de Verenigde Staten uitstellen. Nu moet hij dus langer rusten.

"Bedankt aan al mijn vrienden en fans voor jullie goede wensen, aanmoediging en steun. Ik ben aan de betere hand en kan niet wachten om jullie allemaal volgend jaar te zien."

Meest gelezen