Ben je beter af met een all-informule voor je telecom? Dit zijn de voordeligste abonnementen per provider.
Volledig scherm
Ben je beter af met een all-informule voor je telecom? Dit zijn de voordeligste abonnementen per provider. © Getty Images

Vanaf 50 euro per maand: hier vind je nu de goedkoopste formules voor tv, mobiele data, telefonie én vast internet

MijntelcoIn de telecommarkt zien we continu allerlei flitsende kortingen en nieuwe formules. Grote en kleine operatoren concurreren met elkaar door vergelijkbare pakketten zo goedkoop mogelijk aan te bieden of hun formules bepaalde unieke eigenschappen te geven, zoals een inbegrepen Netflix-abonnement. Waar krijg je de meeste waarde voor je geld? Mijntelco.be zet op een rijtje wat op dit moment de tien goedkoopste all-inpakketten zijn.

  1. Amerikaan ontvangt gsm-factuur van 143.000 dollar na vakantie in Europa (en ook voor ons is het altijd opletten in dit land)

    Amerikaan ontvangt gsm-fac­tuur van 143.000 dollar na vakantie in Europa (en ook voor ons is het altijd opletten in dit land)

    Een Amerikaan heeft een gsm-factuur van meer dan 143.000 dollar (134.000 euro) in de bus gekregen na zijn vakantie in Europa. De man uit Florida had erg genoten van zijn reis naar Zwitserland, maar viel van zijn stoel toen hij achteraf plots de peperdure rekening kreeg. Het verhaal toont nog maar eens aan hoe goed je soms moet oppassen als je naar het buitenland op reis gaat. Ook wij moeten in Zwitserland goed opletten als we een hoge gsm-rekening willen vermijden.
  2. 'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden
    gamereview

    'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden

    Als je ‘Stellar Blade’ opstart en in de instellingen duikt, vind je daar een optie om de paardenstaart van hoofdpersonage EVE kort of lang te maken. Dat heeft buiten het cosmetische effect geen enkele impact op het spel zelf, maar blijkbaar vonden de makers het belangrijk om je die keuze te geven. Bizar dan dat die paardenstaart in kwestie er tijdens het spelen uitziet als stukken droge spaghetti die met elastiekjes aan elkaar zijn geplakt. Lange of korte stukken droge spaghetti, naar eigen voorkeur. En dat is jammer genoeg een voorteken voor het hele spel dat voor elk leuk idee ook meteen een minpunt presenteert.