Naomi Campbell, links in 1988, op haar eerste 'Vogue'-cover, rechts anno 2023, op de catwalk voor Dolce & Gabbana in Milaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Naomi Campbell, links in 1988, op haar eerste 'Vogue'-cover, rechts anno 2023, op de catwalk voor Dolce & Gabbana in Milaan. © RV / ANP / EPA

Het wilde leven van ‘agressief' supermodel Naomi Campbell: “Met drugs probeerde ik de pijn te verzachten”

CelebritiesNaomi Campbell (53). Christy Turlington (54). Cindy Crawford (57). Linda Evangelista (58). Vier vrouwen met de allures van godinnen, die in de jaren 80 en 90 de modewereld domineerden. In de Apple TV+-reeks ‘The Super Models’ blikken de ravissante schoonheden terug op hun gloriedagen, en ook wij staan stil bij hun hoogte- en dieptepunten. Vandaag: Naomi Campbell, een supermodel dat geconfronteerd werd met racisme en worstelde met verslavingen en woede-uitbarstingen. “Ik ben de eerste om toe te geven dat ik verslaafd was.”

1 reactie

  • Guido Ceuleers

    7 maanden geleden
    Spijtig Naomi, ondanks je leeftijd ben je nog steeds een zeer mooie vrouw. Proficiat dat je nu 'clean' bent. Volle begrip dat het in dat wereldje moeilijk is om niet verleid te worden door drugs gebruik.