© Getty Images

Thomas De Gendt lacht met zoektocht van INEOS Grenadiers naar klassementsrenner: “Voor een paar miljoen wil ik er ook nog wel eens voor gaan”

Eerst Remco Evenepoel, dan Tadej Pogacar en nu ook Primoz Roglic: het lijkt wel alsof INEOS Grenadiers in zowat elke klassementsrenner met enige staat van dienst geïnteresseerd is. Thomas De Gendt reed in een ver verleden naar een derde plaats in de Giro en grapt op X: “Voor een paar miljoen wil ik nog wel eens voor een klassement in een grote ronde gaan.”

Maxime Caeyman

Al voegt De Gendt aan zijn reactie ook nog wel toe: “Geen succes gegarandeerd” en “Geen terugbetaling”. We vermoeden dat ze bij INEOS toch liever Roglic zullen binnenhengelen...

De Gendt werd in 2012 derde in de Giro na een schitterende ritzege op de Stelvio, maar liet daarna zijn klassementsambities varen om zich te focussen op zijn specialiteit: ritzeges vanuit de vroege vlucht. Met succes, want zo won hij onder andere twee ritten in de Tour, twee in de Giro en eentje in de Vuelta.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer