Aaron Blommaert en Nora Gharib verloren zelf talentenjacht, maar hosten nu ‘The Voice Kids’: “Daarom relativeren we alles bij de kids”

ShowbitsJe kan dit najaar niet naast Nora Gharib (30) en Aaron Blommaert (21) kijken op VTM, de twee zitten in bijna elk programma. ‘De verraders’, ‘Het jachtseizoen’, ‘Familie’ en uiteraard ook samen in ‘The Voice Kids’. En dat terwijl ze allebei als kind ook deelnamen aan een talentenjacht op de zender, maar die niet wonnen. “Die boodschap willen de jonge deelnemers ook meegeven: het is niet omdat het hier stopt, dat het daarna stopt”, aldus Aaron. Hij stelt ook z’n fans gerust: hij is nog niet van plan om te stoppen met ‘Familie’, hoewel hij daar eerder wel op hintte. Bekijk het dubbelinterview in een nieuwe Showbits.

3 reacties

  • Fanny Konings

    1 maand geleden
    Soms moet je vallen om het te zien. Respect voor beiden en goe bezig. Blind gesprongen, jammer dat dit niet wordt hanteert bij het vinden van de job , gestudeerd of niet, beperkt of juist een talent.
  • Ana Schorpion

    7 maanden geleden
    Het verliezen van K 3 zoekt K 3 is het beste wat Nora is overkomen. Ze heeft ondertussen al lang en breed bewezen wat een multi talent ze is.
  • David Lievens

    7 maanden geleden
    Aan kinderen die dit zouden te horen krijgen, zou ik zeggen: Werk uw school af, zorg dat je een goed diploma haalt. Geloof dit niet, het is een select groepje mensen met veel connecties die vanuit het niets beroemd worden. Meestal is het dan ook nog heel beperkt in tijd.