© Getty

Pamela Anderson poseert zonder make-up tijdens Paris Fashion Week

Pamela Anderson is deze week in Parijs gespot bij de voorstelling van de lente- en zomercollectie van Isabel Marant. De 56-jarige ex-Playmate koos voor een naturelle look met een minimum aan make-up.

wver
Bron: New York Post

Pamela Anderson, die in de jaren negentig het kleine scherm veroverde dankzij haar verschijning als C.J. Parker in ‘Baywatch’, dook donderdag op tijdens de Fashion Week in de Franse hoofdstad. Ze was gekleed in een gele jurk zonder mouwen, met haar blonde haren los over de schouders. Haar nagels had ze rood gelakt en de lippen roze getint, maar verder zou ze volgens de New York Post amper make-up gebruikt hebben.

LEES OOK. Pamela Anderson kiest voortaan resoluut voor make-uploze look

Na het overlijden van haar vaste make-up artist Alexis Vogel in 2019 nam Pamela Anderson zich voor om (bijna) make-uploos door het leven te gaan. “Ik denk dat we er allemaal een beetje gek beginnen uit te zien wanneer we ouder worden. En eerlijk, ik lach weleens met mezelf wanneer ik in de spiegel kijk”, verklaarde ze onlangs in een interview met Elle. Haar natuurlijke look vindt ze naar eigen zeggen “bevrijdend, leuk en een beetje rebels”.

© Getty Images for Isabel Marant

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty