Igor Thiago.
Volledig scherm
PREMIUM
Igor Thiago. © BELGA

Wissel van de wacht kan stilaan niet meer uitblijven bij Club: hoe hoge verwachtingen hun tol eisen bij Thiago

Belangrijk tegen de kleintjes, maar figurant in de topmatchen. Met Igor Thiago (en Philip Zinckernagel) uit vorm klinkt de roep om Ferran Jutglà steeds luider. Wat is er aan de hand met de Braziliaan? En zal Deila komend weekend al voor een wissel gaan?

5 reacties

  • Frank Waeghe

    8 maanden geleden
    Het is tijd voor Vermant of Jutgla en geef Thiago rust. Iedereen komt wel aan de beurt.
  • Johnny pauwels

    8 maanden geleden
    Snap ook ni dat jutgla er niet opstaat hij zorgt altijd voor gevaar .ook yaremchouk nog eens een kans geven . Of gewoon een beurt rol maken .
  • Cyriel Van den Eede

    8 maanden geleden
    Yaremchouk terug halen, die kwam juist in vorm.
  • nico baelde

    8 maanden geleden
    Gisteren vond ik thiago absoluut niet slecht maar hij stond gans alleen in de spits en de noodzakelijke aansluiting vanuit middenveld was te laat of niet. Match van skov olson was zeker ook niet top en zinckernagel absoluut niet. Misschien 2-spitsensysteem, 5-mansmiddenveld en 3-mansverdediging? Heeft club hiervoor de nodige verdediging?
  • dave hosten

    8 maanden geleden
    Jutgla moet erin, zoveel is zeker. De spitsen hebben nog niet of nauwelijks gescoord en waarom niet Vermant? Het bestuur zat op hun geld, vertrekken vermoedelijk toch een dezer en achteraan geen geld meer willen uitgeven, je ziet het. Moeten nu Odoi inbrengen die nog nauwelijks kan lopen en ook centraal was het opendeur bij momenten. Dank u, dit jaar wordt het wederom niks met dank aan hun krenterigheid.