HLN-chef Jelle Beeckman legt uit hoe je dimsum maakt én deelt 3 exclusieve recepten daarvoor uit zijn gloednieuwe boek F*ck Granola dat morgen in de winkel ligt.
Volledig scherm
HLN-chef Jelle Beeckman legt uit hoe je dimsum maakt én deelt 3 exclusieve recepten daarvoor uit zijn gloednieuwe boek F*ck Granola dat morgen in de winkel ligt. © Bram Debaenst / Foodphoto

Zo maak je eenvoudig de lekkerste dimsum volgens HLN-chef Jelle Beeckman: “De gouden middenweg tussen gezond en heel vettig”

ExclusiefWeekend betekent tijd om recepten uit te proberen, en van streetfoodrecepten heeft HLN-chef Jelle Beeckman er weer heel wat nieuwe verzameld in zijn nieuwste boek ‘F*ck Granola’. Hoe maak je bijvoorbeeld zelf dimsum, een soort van loempia met vulling in? The Messy Chef deelt exclusief met HLN Eten 3 recepten daarvoor uit zijn nieuwste boek én extra tips om ermee aan de slag te gaan. “De pamper van een pasgeboren kindje dichtkrijgen is moeilijker dan dimsum vouwen.”