Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Russische oud-president Medvedev wil nog meer Oekraïense gebieden annexeren: “Totdat het naziregime in Kiev volledig is vernietigd”

UPDATEDe Russische oud-president Dmitri Medvedev zegt dat Rusland in de toekomst mogelijk nog meer Oekraïense regio’s gaat annexeren. Russische drones hebben bij een aanval op Oekraïne mogelijk het Roemeense luchtruim doorkruist. En Poetin heeft, op de eerste verjaardag van de annexatie door Moskou van vier Oekraïense regio’s, hulde gebracht aan de gesneuvelde Russische soldaten.

19 reacties

  • stefan meues

    7 maanden geleden
    Als Navo niet de volle 100% in de verdediging van Oekraïne stapt wordt Rusland een uiterst gevaarlijke en zeer gulzige wereldmacht die ettelijke oorlogen zal uitlokken om andere landen in te palmen en Europa op haar knieën zal brengen met zeer diepe armoede voor onze landen als gevolg.
  • Anna de wilde

    7 maanden geleden
    Ronny heeft het bij het rechte eind en we moeten zeker niet bang zijn de navo landen zijn 100% veilig , rusland word met de grond gelijk gemaakt als het een navo land zou durven aanvallen Die wapenleveringen houden alles nog maanden of jaren in gang met ondertussen al tienduizende slachtoffers dat is de realitijd , de aansluiting van de Krim is zonder bloedvergieten verlopen waarom kon dit nu niet zouden veel minder of geen slachtoffers geweest zijn zonder die tv clown
  • Michel Roman

    7 maanden geleden
    De dwaasheid loopt uit de neusgaten van die Medvedev , bekijk die foto maar eens goed.
  • Marc Vinck

    7 maanden geleden
    Er is maar één Nazi-regime en dat is het Russische olv Poetin (de nieuwe Hitler)
  • Frank Hageman

    7 maanden geleden
    Vandaag of morgen gewoon poef en gedaan