Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © AFP

Elon Musk verdedigt Russell Brand na beschuldigingen van seksueel wangedrag: “Dit lijkt op een heksenjacht”

CelebritiesElon Musk (52) vindt dat mensen het leven van Russell Brand (48) niet kapot mogen maken “op basis van mogelijk valse beschuldigingen”. De acteur en komiek werd de afgelopen tijd door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag.

5 reacties

  • Kelly Verlinden

    7 maanden geleden
    Elon Musk praat dus seksueel terreur goed. Dit is de reden waarom vrouwen wereldwijd nog steeds last hebben. Mannen die het goedpraten en excuseren. Straks is het de vrouw haar fout ook nog.
  • Louis Momme

    7 maanden geleden
    Wat denkt Elon Musk wel wie hij is om zich zo met alles en nog wat te moeten.
  • Erwin van Straeten

    7 maanden geleden
    hij is idd nog onschuldig tot een rechter dat gaat veranderen , want het feit dat er al 4 misbruiken zijn gemeld spreekt niet in zijn voordeel
  • Niels Thijs

    7 maanden geleden
    Hij is nog steeds onschuldig. Het enige waarop musk nu reageert is dat Brand zijn inkomsten van Youtube nu on hold staan. Geld is het enige dat hij kent. Zijn kanaal bestaat nog, er staat nog steeds reclame op maar de uitbetalingen staan in wacht. Op het moment dat hij onschuldig verklaard wordt zal hij zijn uitbetalingen terug krijgen. Voorlopig heeft Brand weinig om over te klagen. Maar als acteur/youtuber nu gaan zeuren voor geld van je kijkers geeft blijk van weinig financieel intellect.
  • David Van Aerschot

    7 maanden geleden
    "Plots" wel veel van deze meldingen. Hoe gaan ze het kaf van de koren scheiden om te zien wat echt is of niet ...