© Eleven/DAZN

VIDEO. Jarige Eupen-speler Isaac Nuhu trapt vanop kleine rechthoek onbegrijpelijk over en laat zo gelijkmaker liggen tegen Anderlecht

RSC Anderlecht heeft op het veld van KAS Eupen weer aangeknoopt met de overwinning, al had dat evengoed anders kunnen lopen. Bij een 1-2 voorsprong had Eupen-speler Isaac Nuhu dé kans op de gelijkmaker, maar de Ghanese middenvelder, die zijn verjaardag vierde, trapte vanop de kleine rechthoek onbegrijpelijk over. De misser zou Eupen zuur opbreken, want ze verloren uiteindelijk de wedstrijd met 1-3. Anderlecht komt zo (even) naast Gent aan de leiding.

Maxime Caeyman

Alfred Finnbogason bracht in de 75ste minuut de bal vanop rechts voor, perfect op maat van Nuhu. Die moest de bal vanop amper een vijftal meter maar binnenduwen, maar Nuhu trapte onbesuisd over. Geen gelijkmaker voor Eupen dus, in de 88ste minuut zorgde Luis Vázquez aan de andere kant voor de 1-3.