Vier kinderen naar ziekenhuis nadat bestuurder controle over stuur verliest en geparkeerde wagen ramt

Themabeeld.© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Puurs-Sint-Amands -

In de Kuitegemstraat in Puurs-Sint-Amands gebeurde zaterdagavond een ongeval. Een bestuurder verloor de controle over zijn stuur en botste tegen een geparkeerde wagen. De man raakte daarbij gewond. In de auto zaten ook nog vier kinderen.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond omstreeks 18u. In de Kuitegemstraat in Puurs-Sint-Amands verloor de bestuurder van een personenwagen de controle over zijn stuur. Hij week van zijn baanvak af en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde wagen.

“De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de bestuurder, een 31-jarige man, de eerste zorgen toe te dienen”, zegt hoofdinspecteur Dirk Van de Sande, woordvoerder van de politiezone Rivierenland. “Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

In de wagen zaten ook vier kinderen. Zij werden door een omstaander uit het voertuig geholpen. Ze raakten niet gewond, maar werden uit voorzorg wel overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische check-up.

Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. “Dat maakt deel uit van het verder onderzoek”, aldus Van de Sande. (svds, tdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen