Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Mechelen KVM
0
EINDE
0
Antwerp ANT

Antwerp komt al voor vierde (!) match op rij niet tot scoren: landskampioen blijft op gelijkspel steken tegen KV Mechelen

MatchverslagAntwerp zit met een scoringsprobleem. Ook tegen KV Mechelen kwam de landskampioen niet tot scoren, en dat voor de vierde opeenvolgende wedstrijd. 0-0. “Maar dit kruipt niet in de hoofden”, beweert Mark van Bommel.

33 reacties

  • ALBERT CNUDDE

    7 maanden geleden
    Eens je bij de grote jongens hoort,komen ploegen anders tegen je spelen,zie maar wat Gent deed...
  • Philippe De Naeyer

    7 maanden geleden
    Zonder afbreuk te doen aan de prestaties van Rafc vorig jaar, want dat ligt blijkbaar gevoelig aan sommige reacties te zien, vind ik ze niet versterkt uit de transferperiode gekomen. Ze zijn veel te afhankelijk van Janssen voor goals en dat was eigenlijk vorig jaar ook al. Een 16-jarige die amper gespeeld heeft in 2de divisie gaat dit niet oplossen.
  • Frans Huygen

    7 maanden geleden
    Europees spelen kost punten !
  • Jean-Pierre Aerts

    7 maanden geleden
    Sommige mensen hebben onze titel duidelijk nog niet verteerd. Vergeet niet, de prijzen worden aan de meet uitgedeeld. Union heeft het al 2 keer zelf weggegeven, Genk ook. Als we dit jaar geen kampioen zijn, is dat geen schande want de vorige titel was sowieso niet ingecalculeerd. Qua verdediging staan we er. Dit jaar sowieso veel prijzen in de gouden schoen, nl trainer van het jaar, goal van het jaar, belofte van het jaar, beste doelman, en wie weet, de gouden schoen...Nog iemand?
  • frankie bressinck

    7 maanden geleden
    Ja, die Muja kan alles behalve goals maken!!