BELGA / Getty Images / IOK
Volledig scherm
© BELGA / Getty Images / IOK

Dit verandert er vanaf vandaag: nicotinezakjes verboden, gps-proef bij rijexamen en grotere regenwaterput bij nieuwbouw en verbouwing

Een nieuwe maand, nieuwe regels. Vanaf 1 oktober zullen kandidaat-bestuurders die voor hun rijbewijs B gaan ook verplicht een gps-proef moeten afleggen. Bij nieuwbouw en verbouwing wordt een grotere regenwaterput verplicht. En er zijn nog heel wat andere wijzigingen. Dit verandert allemaal vanaf vandaag.

42 reacties

  • Sven Raets

    7 maanden geleden
    Zolang ze de verkoop van 100ml e liquid maar niet gaan verbieden zoals in nederland
  • jos hurkmans

    7 maanden geleden
    Begrijp niet goed waarom de politie opslag moet krijgen.Tegen het gewone volk de struise uithangen en volk uitkafferen.Ze zouden voor dit geld beter een cursus in beleefdheid ,normen en waarden volgen.Als ze hier aan de school staan en het regent bakken uit de lucht,stop ik speciaal om van dit alles te genieten.
  • Dominiek Catry

    7 maanden geleden
    Ik weet sociale woningen staan waar men na renovatie van deze huizen de regenwaterputten hebben opgevuld met bouwtroep . Begrijpe wie kan .
  • Xavier serrano

    7 maanden geleden
    Gisteren leek het al teveel gevraagd aan de politie agente om van haar stoel te komen in het bureau. Werd totaal niet verder geholpen en thuis kreeg mijn vader te horen om maar iemand op zijn gezicht te slaan als die toch wederkeert. Opslag is hier niet aan de orde vind ik. Tenzij je enkel het verkeer meetelt. Daar krijgt de politie 10/10 in mensen snel en correct te bekeuren.
  • Sofie Hermans

    7 maanden geleden
    Niemand werkt graag gratis dus uurlonen van 13 euro heb ik begrip voor!