Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Fietser (50) in levensgevaar na botsing met brommer in Niel

Een 50-jarige fietser is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval met een bromfietser in Niel (Antwerpen). Hij werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis.

  1. Man (34) om het leven gebracht bij steekpartij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama
    UPDATE

    Man (34) om het leven gebracht bij steekpar­tij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama

    Een 34-jarige man is zondag in de vroege ochtend om het leven gebracht in Antwerpen. Dat gebeurde in een appartement van het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) De Stobbe in de Julius De Geyterstraat. De partner van het slachtoffer, een 32-jarige vrouw en moeder van vijf, werd gearresteerd door de politie. Ze wordt maandag vermoedelijk voor de onderzoeksrechter geleid op betichting van moord. Wat er precies gebeurd is, is onduidelijk. Op sociale media wordt de vrouw omschreven als een prachtmoeder.
    Antwerpen
  2. Huizen, auto’s en meer dan miljoen euro kwijt: frituuruitbater en drugscrimineel veroordeeld voor oplichting
    PREMIUM

    Huizen, auto’s en meer dan miljoen euro kwijt: frituuruit­ba­ter en drugscrimi­neel veroor­deeld voor oplichting

    De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Maati K. (43) donderdag veroordeeld tot veertig maanden cel voor onder meer oplichting, witwassen en btw-fraude. Zes onroerende eigendommen en 900.000 euro van de voormalige frituuruitbater werden verbeurd verklaard. Uit onderzoek concludeerde het parket dat de man zich met heel wat dubieuze financiële transacties bezighield. De procureur nam zelfs de term ‘gewoontecrimineel’ in de mond. K. was in een eerder drugsproces ook al tot 10 jaar cel veroordeeld.
    Hoboken