© Atmosphere Architects

Organisatie achter Summerfestival lanceert kledingcollectie

Atmosphere Architects, de organisatie achter het muziekfestival Summerfestival, heeft vrijdag de officiële merchandise collectie voor dit jaar uit de doeken gedaan.

bap

De T-shirts en sweaters zullen slogans bevatten als ‘Forever on Vacation’, ‘Kiss Kiss Bang Bang’ en ‘Sunkissed’. “We willen onze bezoekers dit jaar in àlle opzichten doen stralen”, klinkt het bij de organisatie.

Daarnaast worden ook aparte hiphop- en hardstyle-kledinglijnen ontworpen waardoor “Summerfestival trouw blijft aan zijn ruime variatie aan muzikale stromingen, waardoor iedere bezoeker zal kunnen proeven van een totaalaanbod aan beats”. “Samen met een onvergetelijke tweedaagse wordt ingezet op vernieuwing en emotie”, meldt Atmposhere Architects nog. “Zet je dus schrap voor een groots avontuur waarbij alle pijlen gericht worden op ongezien zintuiglijk zomers genot.”

De collectie is vanaf vrijdag 30 juni te koop tijdens Summerfestival en nadien in de webshop. Summerfestival, met onder meer Van Echelpoel en Martin Solveig op de affiche, gaat door op 1 en 2 juli op het domein Middenvijver op Linkeroever.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER