© AFP

VIDEO. De nul is van de tabellen: Cristiano Ronaldo scoort zijn eerste in de Aziatische Champions League

Hij is het scoren nog niet verleerd: Cristiano Ronaldo (38) scoorde op speeldag twee van de groepsfase van de Aziatische Champions League zijn eerste doelpunt in de Aziatische equivalent van de UEFA Champions League. Zijn club Al Nassr haalde het uiteindelijk met 3-1 van Istiklol Doesjanbe uit Tadzjikistan.

Guy Van Den Langenbergh

De Portugese legende is recordhouder inzake het aantal gescoorde doelpunten in de Champions League. CR7 slaagde er 140 keer in de netten bol te zetten in ’s werelds grootste clubcompetitie.

En nu heeft hij dus ook in de Aziatische Champions League zijn rekening geopend. De bezoekers uit Istiklol opende nog wel de score maar in de 66ste minuut scoorde Cristiano Ronaldo de gelijkmaker, tien minuten later had Talisca daar nog twee doelpunten aan toegevoegd.

Al Nassr won ook de eerste wedstrijd op het veld van Persepolis (0-2) maar daarin scoorde de Portugees niet. Al Nassr gaat aan de leiding in zijn groep.