© Royal Antwerp FC

Antwerp neemt afscheid van assistent-trainer en jeugdspelers

De beloftenploeg van Royal Antwerp FC sloot donderdagavond in Tubeke het voetbalseizoen af met een 1-1 gelijkspel en een derde plaats in het klassement. Enkele jeugdspelers die bij de club zijn opgeleid en assistent-trainer bij de beloften Jo Van Dijck zoeken andere oorden op.

bap

De Great Old kwam in de 54ste minuut op voorsprong via Nico Lemaire, maar twee minuten ver in de blessuretijd prikte Tubeke nog op de valreep tegen via de debuterende Akarom. De beloften sluiten zo het klassement af op de derde plek.

Na de wedstrijd werd afscheid genomen van enkele jongeren die bij de club zijn opgeleid en ook van assistent-trainer Jo Van Dijck. Hij gaat een nieuwe uitdaging tegemoet bij KFC Brasschaat. Antwerp wenst hem al het succes toe op Twitter.