Het stormt al maanden binnen de gemeentepolitiek van Knokke-Heist. Hoe moet het de komende maanden verder? Wat met de verkiezingen volgend jaar? En wie werpt zich nu op als sterke man/vrouw. En wat met de figuur Valery Lippens?
Volledig scherm
PREMIUM
Het stormt al maanden binnen de gemeentepolitiek van Knokke-Heist. Hoe moet het de komende maanden verder? Wat met de verkiezingen volgend jaar? En wie werpt zich nu op als sterke man/vrouw. En wat met de figuur Valery Lippens? © Benny Proot

Na de nieuwe aardverschuiving in Knokke-Heist: wie wordt de opvolger van burgemeester Piet De Groote? En wat doet Valéry Lippens?

Het blijft stormen binnen de gemeentepolitiek van Knokke-Heist. Gisteravond kondigde burgemeester Piet De Groote zijn afscheid aan. Hoe moet het nu verder de komende maanden? Als de logica wordt gerespecteerd, neemt de eerste schepen over. Maar wat in de verdere toekomst? Wie is dan die sterke figuur binnen Gemeentebelangen - de partij van wijlen Leopold Lippens? Komt er nog een wit konijn op de proppen? En wat met de oppositie? Een grote stand van zaken.