Photo News
Volledig scherm
PREMIUM

Onze chef voetbal zag ‘Great Old’ zélf feestje verbrodden: “Sommigen dachten plots dat Shakhtar een amateurploeg was”

Een blijspel sloeg om in een tragedie. En wat voor één. Hoe Antwerp FC ná rust een 2-0 bonus uit handen gaf door geblunder, is véél pijnlijker dan die pandoering in Barcelona. Op dít niveau volstaat één goede helft niet... Iemand een aspirientje?

10 reacties

• Norbert Vannieuwenhuyse

7 maanden geleden
    En ze dachten al dat ze gewonnen waren na 45 minuten. een voetbalmatch duurt 90 minuten
  • Adrien Claes

100% juist verwoord.
  • Florent Marien

De harde realiteit op internationaal terrein: 8 doelpunten tegen in twee wedstrijden maar volgens de coach hebben ze een stabiele verdediging. Geldt alleen voor de pintjes liga.
  • Petra Everaerts

Onvoorstelbaar dat ze dat uit handen hebben gegeven . Blijkt nog maar eens dat wanneer je 2-0 voor staat je de match nog niet gewonnen hebt .