Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Blik op de filosofie van Deila, nu crisis bij Club om de hoek loert: “Als de dingen een beetje ‘shaky’ worden, is Ronny op z’n best”

Landstitels met Celtic, New York City en Strømsgodset, maar ook tegenslagen in Noorwegen, Schotland en nu bij Club Brugge. Een blik op de aanpak van Ronny Deila in tijden van tegenspoed, vlak voor de terugkeer naar waar hij zijn filosofie ontwikkeld heeft: “Toen we halverwege het seizoen wééral op kop stonden, gaf hij iedereen twee dagen vrij om na te denken.”

5 reacties

  • Eric Bex

    7 maanden geleden
    Een topteam als Club kan zich geen 4 gelijke spelen op rij permitteren. Als een Clubtrainer dat niet beseft, dan is hij niet op zijn plaats bij een team dat jaar na jaar sterker wil worden. Een team als Club moet aanvallend, attractief pressingvoetbal brengen met een garantie op goals zeker met de huidige aanvallende weelde. Verdedigend is dit team echter niet voldoende gewapend. Club heeft veel goede, jonge verdedigers maar zij zijn nog niet klaar voor het A-team.
  • john dewit

    7 maanden geleden
    Delia is een trainer zoals er 13 in een dozijn zijn . Hoefkens is beter.
  • jan boden

    7 maanden geleden
    Bij Club Brugge telt er maar 1 filosofie en dat is de wedstrijd winnen.
  • Leon Mertens

    7 maanden geleden
    Brugge heeft al jaren geen afwerker en ze kopen nooit een goede verdediger bij ... Boyata wat een miskoop !!
  • Jan Wybo

    7 maanden geleden
    crisis? dan moet men in eerste plaats kijken naar Mannaert en de scouting, iedereen ziet dat de verdediging zwak was en nu nog steeds is door geen ervaren spelers aan te trekken.