Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Welke renners? En waarom is het voor Lefevere een erezaak? De belangrijkste vragen over mogelijke ‘opvangploeg’

Patrick Lefevere maakt, bij de gratie van Zdenek Bakala, werk van een ‘opvangteam’ voor renners en personeel die straks niet terecht kunnen in de nieuwe Visma-structuur. Een positieve oplossing voor dát deel van de ploeg wenkt dus. Maar er ligt nog een pak werk op de plank.

36 reacties

  • paul clement

    7 maanden geleden
    de licentie is nog belangrijk. Is geld waard.
  • Kristof Vervaeck

    7 maanden geleden
    @Luc Deville : klopt volledig wat je zegt. Heel dit verhaal gaat eigenlijk maar over het feit dat Quick-Step nu opeens hun grootste sponsor en beste renner kwijt zullen zijn. Contracten betekenen niks meer dus. Ik ben akkoord dat Jumbo Visma de beste ronde-ploeg heeft maar hoeveel Monumenten wonnen ze de voorbije vijf jaar ? Het ligt niet aan de renners die ze hebben maar aan hun tactisch inzicht in deze wedstrijden. Daarin is Quick-Step nog altijd de nummer 1 vd laatste tien jaar !
  • Bernard Deplacie

    7 maanden geleden
    Soudal is géén provinciale speler met een omzet van een 1,3 miljard. Jumbo heeft slechts 750 miljoen;Visma een paar miljard. De cluster rond Cervelo is goed voor 2,5 miljard en de grootste. Ik zie niet dat Specialized hen verdringt. Daarom : Evenepoel is op weg naar Ineos met Specialized à dezelfde wedde van Roglic en Pogagar en als enige kopman. Is ook de beste keuze ; beste ploeg en begeleiding. Ineos is half Belgisch en in Antwerpen ontstaan en krijgt er nwe fabriek.
  • Dirk Van Den Bossche

    7 maanden geleden
    Als Soudal geen shirtsponsor mag zijn bij de fusieploeg, dan moeten ze afhaken
  • Sam Bedfort

    7 maanden geleden
    Levre heeft altijd goed voor zijn renners gezorgd. Nu hij op pensioen gaat zorgt hij ervoor dat ze het allemaal goed hebben.