Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © BELGA

LIVE. Lefevere maakt werk van ‘opvangteam’ voor wie niet mee kan naar Visma-ploeg

Nieuwe interessante plotwending in de fusiesoap Jumbo-Visma/Soudal Quick-Step. Patrick Lefevere maakt, bij de gratie van Zdenek Bakala, werk van een ploeg die plaats biedt aan renners en stafleden die straks níet worden geïntegreerd in de nieuwe Visma-structuur. Een ‘opvangteam’, zeg maar.

15 reacties

  • Gerrit Mangé

    7 maanden geleden
    Als mensen zoals Bezos al de beste renners opkopen en in 1 ploeg duwen waar is dan nog de uitdaging? De spanning? Zelfs nu met Jumbo visma is alle spanning eruit. Als ze meerijden controleren ze alles en beslissen ze wie wat mag winnen netjes onder elkaar verdeeld, het komt de aantrekkelijkheid van de koers zeker niet ten goede.
  • Sam Bedfort

    7 maanden geleden
    Zeer goed van hem, hij neemt zijn verantwoordelijkheid.
  • Brian Boterman

    7 maanden geleden
    Het zijn geen investeringstijden. De koers moet beseffen dat ze NUL zijn zonder hen. Ze zijn dus ook baas. En het zal moeten opbrengen.
  • Cedric Batteauw

    7 maanden geleden
    Mooie reactie van Lampaert. Gezond, geduldig boerenverstand en geen heisa of paniek aanwakkeren. Eerst zien en zeker zijn alvorens te reageren. De soep wordt vaak niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend.
  • Azaire Vanhoutte

    7 maanden geleden
    sommige sponsoren zijn gek geworden ze willen gewoon de koers kapot maken ,wat is er mooier dan een strijd met gelijke wapens ,jammer dat wij als gewone mensen en supporter van het wielrennen daar niets kunnen tegenover stellen daar voor hebben wij de centen niet maar het ligt ook aan de renners sommige willen maar al te graag supper rijk worden waar is hun waardering voor deze mooie sport.