Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Renners en staf tussen hoop en wanhoop na nieuws ‘Quick-Step light’: “We kunnen terug naar het DNA van de klassieke ploeg”

Een fusie waarbij de Quick-Step-ploeg toch zou kunnen blijven bestaan, in een soort light-versie? Voor het eerst is er weer hoop bij de ‘Wolfpack’. “Als dit waar is, is het heel goed nieuws. Hier kan iets moois uit komen.”

11 reacties

  • Mathias De bruyne

    7 maanden geleden
    ik volg Quick step van de tijd dat het nog MAPEI was, de tijden met Museeuw, Tafi, Bartoli, Camenzind, Bettini Virenque , ... een karakterploeg die geen enkele klassieke tijd uit de weg ging en steeds vol voor de aanval koos. de laatste jaren miste de ploeg een kopman a la boonen, Museeuw, een krijger door weer en wind. altijd fan geweest en zal het altijd blijven, hopelijk komt er een gepaste oplossing uit de bus voor alle renners .
  • Rik Cappelle

    7 maanden geleden
    Wat een fantastische ploeg is het nog steeds.
  • Alex Tas

    7 maanden geleden
    wat is het nut van een fusie als de 2 ploegen blijven bestaan? ik snap het niet ...
  • Baudewyn Vermeulen

    7 maanden geleden
    Schoenmaker blijf bij uw leest Soudal QS is ploeg om klassiekers te rijden
  • René Pijnacker

    7 maanden geleden
    Het is Bakala die wil cashen Kristof Vervaeck, is het niet bij die Nederlanders volgens u, dan is het wel bij een ander. De verhalen eerder van een fusie met Ineos zullen ook niet gelogen zijn. Die man loopt gewoon met (een deel van) de ploeg te leuren, om z'n verlies nog enigzins goed te maken.