Photo News
Volledig scherm
© Photo News
FK Bodø/Glimt BOD
0
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • Hans Vanaken Goal 20'

Blauw-zwart en Deila winnen op het juiste moment in Noorwegen: “Mensen vergeten dat Club Brugge vorig seizoen twintig punten achterstond”

MatchverslagNa vier X’jes, eindelijk nog eens een W. Eentje die deugd doet voor Club Brugge: “De lat ligt heel hoog, maar mensen mogen vorig seizoen niet vergeten”, vond Ronny Deila de kritiek overdreven.

22 reacties

  • Sven Celeyn

    7 maanden geleden
    De beste en slimste speler van Bodo glimt speelt nu bij Club. Voor de rest een gewone ploeg die dom aanvalt dus deze winst zegt 0,0. Hou de Club supporters niet voor de domme we weten heel goed dat we veel punten vergooid hebben door dom blind aan te vallen en counters nekten het vorig seizoen. Als je toch zo slim bent Deila heb je gisteren wel gezien waar Tajon uitblinkt namelijk op de flank vooraan en niet in defensie. De Cuyper trouwens ook maar die moet ook defensief van jou spelen.
  • Marko Decandt

    7 maanden geleden
    Ja Deila, de mensen vergeten dat ze vorig seizoen 20 punten achter stonden. Jij bent precies ook wel vergeten dat vorig seizoen Brugge ook Leverkusen, Atletico en Porto in de CL opzij gezet heeft. Nu tegen zo'n ploeg waarvan niemand zelf weet hoe je die juist moet uitspreken, met veel moeite 0-1.
  • Rudy Claes

    7 maanden geleden
    Zwakke prestatie, maar het belangrijkste waren de 3 punten en daar is alles mee gezegd. En Besiktas kreeg het deksel op de neus net zoals ze op Brugge 2 punten gestolen hebben.
  • Eric Bex

    7 maanden geleden
    De afgelopen jaren zijn de Club-supporters enorm verwend geweest. Als het dan wat minder gaat, zijn we direct in alle staten. Men mag ook niet vergeten dat de meeste van hun topspelers zoals Skov, Nusa en TJ al het nodige blessureleed hebben gehad dit seizoen. 💙🖤
  • Jan Daems

    7 maanden geleden
    Tegen alle verwachtingen in dan toch een belangrijke zege. Dit vraagt om bevestiging want de prestaties tot hiertoe waren gene vette. Stabiliteit en regelmaat in plaats van wisselvalligheid, welke trainer kan dat bij deze bende realiseren?