Verdachte (29) aangehouden voor schietpartij op feest in voetbalkantine in Westerlo, man ontkent feiten

Westerlo -

Het parket van Antwerpen heeft naar aanleiding van een uit de hand gelopen feest in de voetbalkantine in Westerlo een 29-jarige man aangehouden voor poging tot moord. Op 2 oktober werd even na middernacht een schot gelost, waarbij een 38-jarige man uit Tessenderlo zwaargewond geraakte. Tijdens zijn verhoor ontkende de man de schutter te zijn.

sodb

LEES OOK. Man (38) zwaargewond na schietpartij tijdens feest in voetbalkantine in Westerlo

Tijdens een feest dat zondagavond en -nacht plaatsvond in de kantine van KFC Heultje in Zoerle-Parwijs (Westerlo) is een situatie helemaal uit de hand gelopen. Even na middernacht werd een schot gelost, waarbij een 38-jarige man uit Tessenderlo zwaargewond geraakte.

“De recherche van PZ Zuiderkempen voerde onder leiding van de onderzoeksrechter het verdere onderzoek uit en daarbij kwam een 29-jarige man in beeld als mogelijke schutter. Hij kon woensdagochtend gearresteerd worden aan zijn woning in Balen. Tijdens zijn verhoor ontkende de man de schutter te zijn, maar er zijn in deze fase elementen die op zijn betrokkenheid wijzen”, aldus het parket.

De raadkamer buigt zich dinsdag over zijn verdere aanhouding.

LEES OOK. Bestuur van KFC Heultje zit zwaar in de maag met schietincident: “Wachten op vrijgave van de terreinen om te kunnen trainen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen