BELGA / X
Volledig scherm
© BELGA / X

Conner Rousseau krijgt ook intern kritiek, Gentse jongerenafdeling zegt “alle vertrouwen in hem als voorzitter op”

UPDATEDe Gentse afdeling van de Jongsocialisten, de jongerenpartij van Vooruit, zegt het vertrouwen in Conner Rousseau op na zijn uitspraken over de Roma- gemeenschap. “Voor ons is de grens overschreden”, laat de afdeling weten op X. Ook andere partijgenoten tonen zich bijzonder kritisch, maar voorlopig lijkt Rousseau de steun van de partijtop te behouden. De partijvoorzitter zegt - via een mail aan alle leden - begrip te hebben voor de onvrede.

96 reacties

  • Stefan Uytterhoeven

    7 maanden geleden
    Klampt zich met alle middelen vast aan de macht, aan het voorzitterschap, ten koste van alles en iedereen
  • Marc Vinck

    7 maanden geleden
    Dus Mia Roossens, voor u is racisme dus ok, net zoals zovele adepten van Connerke. Dit land wordt met de dag triestiger.
  • Chris Dubois

    7 maanden geleden
    amaai, respect langs alle kanten aangevallen worden, en sterk blijven, voorzitter waardig. En hoeveel van de verwijtende reactieschrijvers hebben zelf nog nooit iets verkeerd gezegd, of denken hetzelfde. En ik vind ook datwerk en prive gescheiden moet zijn. Hij heeft dit niet verklaard in het parlement, als jij ook bestraft kan worden omda je thuis al eens iets slecht gezegd hebt over je baas, dan gaan we ver ... een opgeblazen prul, doe vooral voort Conner want je bent blijkbaar belangrijk ;-)
  • Thomas Christiaens

    7 maanden geleden
    Doe ne keer allemaal normaal! Waar gaan we naartoe… zij die zonder zonden zijn….
  • mia roosens

    7 maanden geleden
    Door deze heksenjacht krijgt Conner zeker mijn stem. Hoe hard kan je van een mug een olifant maken?