© Bas Bogaerts

Paleis deelt opvallende foto’s van surfende koning Filip en prins Emmanuel

Het koninklijk paleis heeft opvallende foto’s gedeeld op X (het vroegere Twitter) van koning Filip die aan het surfen is met zijn zoon prins Emmanuel. “Surfend het weekend in...”

Dat koning Filip al eens graag op een surfboard staat, wisten we al langer. Een dikke tien jaar geleden zou hij - toen nog prins - op het strand van Knokke-Heist Surfers Paradise zijn binnengestapt met de vraag of hij er kon leren kitesurfen. Later maakte hij van de surfclub ook een officiële hofleverancier. Doorheen de jaren werden er al eens beelden van een surfende koning gepubliceerd en begin dit jaar raakte ook bekend dat de koning zich geblesseerd had tijdens het kitesurfen.

Maar dat houdt hem duidelijk niet tegen om nog op het surfboard te kruipen. Dat blijkt uit drie foto’s die het paleis op X deelde. Daarop is hij samen met zijn jongste zoon Emmanuel te zien. De foto’s zouden al een tijdje geleden genomen zijn, maar werden nu pas gepubliceerd omdat Emmanuel deze week 18 jaar werd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer