Conner Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau. © BELGA

De socialis­ten blijven na heisa met heuse kater achter: "De maat is echt wel vol”

politiek“De partij blijft als één blok achter mij staan”, hield Conner Rousseau zich sterk. En effectief: niemand zaagt aan de poten van zijn voorzittersstoel. Toch zijn er voor het eerst barstjes gekomen in het anders zo sterke pantser van de Vooruit-voorzitter. “‘Dit doet ge niet nog een keer met ons’, hebben we hem ingeprent. De maat is echt wel vol.”

78 reacties

  • Ugo De Maeyer

    6 maanden geleden
    De juiste probleemstelling is of je een dading met confidentialiteits clausule mag afsluiten terwijl je weet dat er mogelijk daardoor strafbare feiten worden afgedekt. Of anders gezegd kunnen mogelijke daden van strafbare feiten onder een confidentialiteits clausule vallen van een dading. Dit lijkt me te gemakkelijk en voor een politieke partij sowieso al totaal niet door de beugel kunnen.
  • dirk waterinckx

    6 maanden geleden
    heel veel geblaat en amper vol,vooral veel poen scheppen crisis over crisis en chaos creëren zo houden ze het vol die zogezegd verkozen partijen.De dweils zullen verkocht worden in 2024 hopelijk verloopt verkiezing dan eerlijk en word het beter !
  • Eddy Van Nieuwenhuyzen

    7 maanden geleden
    "Waar de maat van vol is loopt het mateke van over."
  • Wilfried Vanden Berg

    7 maanden geleden
    Hij noemt zichzelf een grote leider van de rode socialisten . Maar gedraagt zich als een nog onvolwassen puber met een veel te groot ego over zichzelf . En die dan nog denkt van zichzelf dat hij de wijsheid te koop heeft.
  • Erwin Fiers

    7 maanden geleden
    Rousseau gaat geen VB stemmen krijgen.Snap niet dat zovelen deze gast nog de hemel inprijzen.3 gesponeerde klachten bij het gerecht.Blijkbaar vergeet de Vlaming snel.Hij moet oppositie voeren op een deftige manier.In het stadhuis van St Niklaas.Politie beledigen met zatte botten en dan mag het nog niet worden uitgebracht.Hij eigent zichzelf de rechten toe.