Meghan Markle.© AFP

Nieuw management moet Meghan Markle opnieuw lanceren

Meghan Markle (42) wil haar carrière nieuw leven inblazen. Moet daar mee voor zorgen: een nieuw management. En dat mag meteen stevig aan de slag.

Tom Vets

Nog maar enkele dagen geleden was er nog het bericht over één van de bazen van Spotify, die ontevreden was over de traagheid waarmee Meghan en Harry hun content produceren. De voorbije maanden hebben ze wel vaker op zere tenen getrapt. Er moet dus een offensief volgen waarmee ze hun imago kunnen opvijzelen. De hertogin van Sussex denkt aan deals met modehuizen en allerhande documentaires die draaien rond goede doelen waarvan ze het uithangbord kan zijn. Er zijn al enkele verkennende gesprekken achter de rug.

In de wandelgangen is te horen dat ze The Tig, haar eerdere lifestyleblog, nieuw leven wil inblazen. Daarmee is ze gestopt toen bekend werd dat ze een relatie met Harry had en lid zou worden van de Britse koninklijke familie. Ook op Instagram wil ze weer aanwezig zijn. Op haar profiel staat geen enkele foto, maar de pagina heeft al 130.000 volgers.

De laatste tijd valt het op dat Meghan voortdurend op rode lopers verschijnt. Ze laat zich graag fotograferen naast beroemdheden als Kevin Costner en Oprah Winfrey. Ze wil zo de banden met Hollywood weer aanhalen. Sommige bronnen denken zelfs dat ze opnieuw gaat acteren in Suits, maar dat is wellicht wishful thinking.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer