KIJK. Deelnemers schrikken zich rot in ‘The Big Bang’: “Ik dacht echt dat die brug inzakte”

tvLaura Tesoro, Gers Pardoel, Jamie-Lee Six, Nicolas Caeyers, Jeroen Verdick en Christophe Stienlet, allemaal verkijken ze zich op de opdracht in ‘The Big Bang’, waardoor ze het uitschreeuwen van angst. Ze denken met de gocart over de brug te kunnen rijden, maar dat draait toch even anders uit.

  1. “Waar de grens ligt? Zeker niet bij deze proef”: makers ‘Special Forces’ reageren na ‘bijna-doodervaring’ Nora Gharib
    PREMIUM
    tv

    “Waar de grens ligt? Zeker niet bij deze proef”: makers ‘Special Forces’ reageren na ‘bij­na-dooderva­ring’ Nora Gharib

    Overgevend, huilend en happend naar adem gaf Nora Gharib (30) al meteen op in de eerste aflevering van ‘Special Forces’, na een bijna-doodervaring in het Zuid-Afrikaanse zeewater. Zonder twijfel beklijvende televisie, maar hoe gevaarlijk was die openingsscène nu echt? En waar ligt de grens? De makers reageren. “Je zag het niet op tv, maar we hebben een aantal kandidaten naar het strand geholpen.”
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?