De val van Evenepoel / Evenepoel moet passen.
Volledig scherm
De val van Evenepoel / Evenepoel moet passen. © X / VTM

KIJK. De dag van Evenepoel in beeld: vroege val, moeilijk moment op Passo di Ganda en flukse sprint

Geen zege voor Remco Evenepoel in de Ronde van Lombardije. Na een vroege val - met een bebloede elleboog als gevolg - moest de Belgische kampioen de beteren laten rijden op de Passo di Ganda, waar de koers volop losbarstte. Hij liet het hoofd evenwel niet hangen en reed nog naar een verdienstelijke negende plaats.

9 reacties

  • rudi van speybroeck

    7 maanden geleden
    Hij is toch opnieuw eerste Belg, en zonder val eindigt hij in de top 3. Als een voetballer zich blesseert word hij vervangen, een renner kan men niet vervangen. Die moet blijven op zijn tanden bijten tot aan de finish, dat is wat Remco heeft gedaan.
  • monique bolen

    7 maanden geleden
    Nee die val heeft niets te maken met zijn verlies, toen het groepje vertrok was hij nog steeds in het peleton hij werd gewoon gelost in het de klimmen.
  • Arthur Van der Vieren

    7 maanden geleden
    Het blijft vallen en opstaan voor Remco . Gelukkig is het meestal prijs als hij opstaat. Op naar volgend jaar en deze winter nog wat meer boterhammen eten .
  • stefaan lalonge

    7 maanden geleden
    Geen uitvluchten voor gisteren. Remco is nooit in beeld geweest voor de overwinning. Bergop was hij teleurstellend zwak. Van een wereldkampioen wordt meer verwacht. Als je ziet hoe vroeg hij op de Passo gelost wordt en hoeveel renners hem voorbijrijden kan er alleen ontgoocheling zijn. Hij is met voorsprong de beste renner van Belgie maar zijn onregelmatige prestaties bergop laten geen hoge verwachtingen voor eventuele rondewinst in de toekomst.
  • Wim Van Kooten

    7 maanden geleden
    Evenepoel sprint beter dan hij klimt tegenwoordig. En rechtblijven is een groot probleem aan het worden.