Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © AFP / VTM NIEUWS

KIJK. “Team gaat door, dus ik blijf”: Evenepoel spreekt klare taal over toekomst, opluchting bij ploegmaats na afketsen fusie

Weg de onzekerheid, weg de onduidelijkheid. Soudal Quick-Step blijft bestaan en Remco Evenepoel (23) zal ook volgend jaar de grote kopman zijn. Na de Ronde van Lombardije nam hij de laatste twijfel weg. “Het team gaat door, dus ik blijf sowieso. Ik ben hier content.”

28 reacties

  • Eddy De Rycke

    7 maanden geleden
    Hoop echt de Patrick een nog betrouwbaarder solide wolfpack kan smeden rond Remco. Ook om mee naar de ronde te gaan en succes te boeken! Als hij zwijgt is hij op zijn best. Weet de man heeft in-doorzicht. Wat heeft die niet al bewezen met de budgetten hij ter beschikking had? Waarom denk je men hem soms zo benijd?
  • Karel Van Beeck

    7 maanden geleden
    Goed dat het zo gaat. Stel je voor dat hij knecht moest spelen voor Vingegaard !
  • Raphaël Defour

    7 maanden geleden
    inderdaad top reactie om zijn team genoten te gunnen wat zij verdienen voor hun steun aan wat hij tot noch heeft mogen/kunnen bereiken.
  • Erik Noerens

    7 maanden geleden
    Bij een andere ploeg zal hij moeten knechten en dat is juist wat hij niet wil.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    7 maanden geleden
    Wie durft nu nog zeggen dat Remco niet loyaal is.Van Wilder zal volgend jaar tophelper zijn in de Ronde(s) voor Remco, Landa komt erbij en Cattaneo was dit jaar ook goed.En Remco won als WK weer LBL, CSS, BK en WK tijdrijden, 2 ritten + roze in de Giro en 3 ritten + rood in de Vuelta+ trui beste jongere.Dat is weer een Grand Cru-jaar.Ondanks overmacht Jumboteam.Je moet het maar doen.