Man (22) in levensgevaar na steekpartij in café op Antwerpse Kaaien: twee verdachten opgepakt

Antwerpen -

Een ruzie in café El Dorado op de Ernest Van Dijckkaai is zaterdagnacht geëscaleerd in een steekpartij. Een 22-jarige Turkse man verkeert in levensgevaar, hij werd met verschillende steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Twee verdachten zijn opgepakt.

jtp

Een caféganger belde omstreeks 5.45u naar de noodcentrale omdat iemand gewond was geraakt in het café. De ambulance rukte uit, maar geraakte in eerste instantie niet tot bij het slachtoffer door het tumult op straat. De Antwerpse politie moest bijstand leveren.

“Binnen bleken twee personen verschillende snij- en steekwonden te hebben opgelopen. Een persoon verkeert in levensgevaar, hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een 22-jarige man met de Turkse nationaliteit. Een andere Turkse man, eveneens 22 jaar oud, liep lichte verwondingen op”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

Mogelijk ging het om een conflict dat doorheen de avond is geëscaleerd, maar wat er precies gebeurd is in het café wordt nog verder onderzocht. Op straat is een bloedspoor zichtbaar. De politie heeft een perimeter ingesteld en het gerechtelijk lab is ter plaatse voor sporenonderzoek. Zeker is wel dat de lichtgewonde man werd opgepakt, samen met een 53-jarige man uit Myanmar.

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer