Staat Standard-verdediger Bokadi buitenspel?
Volledig scherm
Staat Standard-verdediger Bokadi buitenspel? © Eleven

KIJK. Waarom de dubieuze goal van Standard-verdediger Bokadi niet werd afgekeurd

Is het openingsdoelpunt van Standard in de topper tegen Club Brugge terecht goedgekeurd door de VAR? Volgens de regels wel. Als de lijnen overlappen moet de VAR de beslissing van de assistent volgen en is het geen buitenspel.

22 reacties

  • Michel Beys

    7 maanden geleden
    Bij millimeter werk of twijfel gewoon altijd voor de aanval kiezen, zou alles simpel maken en misverstanden uitsluiten. Soms zal het dan eens in Hein zijn voordeel zijn, soms eens in zijn nadeel.
  • rudy verlinden

    7 maanden geleden
    Een detail msschn...waarom is op de foto niet te zien waar de bal zich bevind ...en word het beeld perfect stilgezet op het moment dat de bal vertrekt ...voetbal is een videogame...zucht...weg met die techno rommel...
  • Jan Braet

    7 maanden geleden
    De lijnrechter vlagt niet omdat het nipt is en hij dus de beslissing liever aan de VAR overlaat (wait and see principe), waarop de VAR beslist de niet-beslissende lijnrechter te volgen, lol.
  • Marko Decandt

    7 maanden geleden
    Zonder de VAR zou dit zeker geteld hebben, want met het blote oog was dit zeker niet te zien dat het al dan niet buitenspel was. Nu bevestigd de VAR het zelf. En diegenen die hier wel buitenspel zien, zijn gewoon slechte verliezers.
  • Bart Vanderbruggen

    7 maanden geleden
    Het had evengoed 4-0 of 5-0 kunnen zijn. Gelukje voor Brugge dat die tegengoal via de paal binnenging. Oververdiende zege.