Twitter / rv
Volledig scherm
© Twitter / rv

KIJK. “Zoek de fout”: en of het tegen zat voor Van Aert, die een snellere tijd klokte dan winnaar Matej Mohoric

Na de pechdag van Wout van Aert op het WK gravel stond zoontje Georges - bijna drie en met ijsje - zijn papa aan de finish in het Italiaanse Veneto op te wachten. Een high five en kusje volgden, een welgekomen opbeuring voor Wout. “Want het zat vandaag allemaal een beetje tegen”, vertelt hij aan VTM NIEUWS. Dat toonde hij achteraf door het delen van zijn fietscomputer die aangaf dat hij sneller over de 166 kilometer deed dan winnaar Matej Mohoric.

17 reacties

  • Johan hendrickx

    7 maanden geleden
    Win je Parijs-Roubaix, hetgeen zeker gekund had zonder pech, laat je Laporte niet winnen in Gent Wevelgem en wordt je Europees kampioen, dan spreken ze weer van een superseizoen. Nu was het net effe anders, wordt je voor de 2e maal vader, volgende keer lukt het wel. Doe gewoon verder, zolang je renner bent, zullen er velen plezier aan je beleven!
  • Dirk Van Den Bossche

    7 maanden geleden
    En dan na pech nog 60 man moeten voorbijsteken dat ook voor oponthoud heeft gezorgd. Je mag pech hebben,maar dan op de goede plek zoals Stuyven vorige week anders is alles verloren. Greg midden in het bos vorige week, dus ook over en out
  • lieve rigo

    7 maanden geleden
    Komt wel goed Wout.
  • WILLY QUIPOR

    7 maanden geleden
    Dat zijn allemaal sportatleten met de goeie mentaliteit daar straalt altijd een positieve vibe uit (stemming, sfeer, gevoel enz...) dat wil zeggen grote en warme mensen.
  • Bernard Deplacie

    7 maanden geleden
    Ik ben fan van Florian Vermeersch ; topcoureur die wat meer aandacht verdient. Altijd vooraan en iemand die steeds mee koerst. Zonder die haperende ketting was Florian nog niet verloren en kon hij terugkomen in de afdaling. Mohoric is natuurlijk een topper.