Photo News / BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / BELGA

“Het is niet goed genoeg”: terwijl Deila realiteit eíndelijk onder ogen ziet, doet Hoefkens het op zijn Mourinho’s

Club Brugge: wéér niet de nul kunnen houden, wéér niet kunnen winnen. Zélfs de kunstwerken van Skov Olsen volstaan al niet meer voor puntenwinst, ook niet op Sclessin tegen Standard en ex-coach Carl Hoefkens. Ronny Deila geeft éindelijk toe: “Het is niet goed genoeg.”

10 reacties

  • Albert Buyse

    7 maanden geleden
    Hoog tijd om de transferpolitiek van Club eens tegen het licht te houden. Er worden miljoenen uitgegeven aan weinig getalenteerde spelers, wie is daar verantwoordelijk voor??
  • Willy Niclaes

    7 maanden geleden
    Deila is de hoofdschuldige in dit gedoe , je moet aanvangen met je beste ploeg en daar behoord Nusa en Buchanan bij en zelfs Nielssen , wat komt een Odoi ,wiens houdbaarheidsdatum reeds lang overschreden is, daar nog doen , probeer Meyer dan eens op rechts ??Als je pas je fouten ziet na 1 uur spelen vind ik dat ruim laat voor een gerenomeerde coach , na 20 minuten zag je Odoi , Vetlesen en Jutgla de mist in gaan dan moet je ageren en niet als het kalf verdronken is
  • Rudi Claeys

    7 maanden geleden
    Laatste 10 jaar , hoeveel miljoenen aan spitsen? Denk dat we gemakkelijk naar 50 miljoen euro niet of amper geslaagde gaan! Misschien eens aanhalen in de pers!? Opsomming, Thiago ? Yaremtchuk? Rezai? De Tsjech? De Nigeriaan? …. De namen ontsnappen me …. Maarrrrr
  • Michel Beys

    7 maanden geleden
    Men kan nog zoveel schrijven over de wie de beste trainer is of wie de beste spelers heeft of dat de Var fout was of niet. Feit is iedereen bij Standard speelde om te winnen, sneller op de bal, heviger in de duels. Dat was bij Brugge juist iets minder en dan weet men wat er kan gebeuren op Sclessin.
  • Danny Pattyn

    7 maanden geleden
    Alles komt goed,bloemen aan de meet.