Emile en Emma genieten alvast van een frietje op hun terras© VTM

Koppels gaan samenwonen in ‘Blind Getrouwd’: dit zijn hun appartementen

Na een sprookjesachtige huwelijksreis is het tijd voor de koppels van ‘Blind Getrouwd’ om te gaan samenwonen. Wij namen alvast een kijkje in hun huurappartementen.

Lien Lammens
Bron: VTM

Emile & Emma

Na hun huwelijksreis, waarbij de eerste irritaties de kop opstaken, gaan Emile en zijn “klassevrouw” Emma samenwonen in het Oost-Vlaamse Kalken, een deelgemeente van Laarne. Het stel zal zijn intrek nemen in een appartement op het gelijkvloers, zo’n 124 vierkante meter groot, met twee slaapkamers en een tuintje. Ook bezitten ze 1 badkamer en een apart toilet.

LEES OOK. Emile moet wennen aan “klassevrouw” Emma in ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga mezelf niet veranderen”

© Juntoo

Brecht & Jolien

Ook dit koppel viel tijdens hun huwelijksreis op Rhodos even van hun roze wolk maar in plaats van zich af te sluiten kozen ze ervoor om een goed gesprek te hebben. Een conversatie die ze kunnen voortzetten in hun huurappartement in Dilbeek. Hun tijdelijke woonst is 120 vierkante meter groot, telt een terras, twee slaapkamers en een badkamer.

LEES OOK. Jolien over eerlijk en emotioneel gesprek met Brecht in ‘Blind Getrouwd’: “Voor mij was het een hallelujah-moment”

© Juntoo

Matthieu & Isabelle

Dit koppel, dat vooral moet hebben van humor, gaat aan de haal met het grootste appartement. Zij worden ondergebracht in een appartement in Machelen van 150 vierkante meter groot met maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en evenveel terrassen. Of het koppel hun goede ‘vibe’ ook thuis kan behouden, zal nog moeten blijken.

LEES OOK. Mechelse Isabelle is ‘blind getrouwd’: “Een fijne eerste klik”

© Juntoo

Alexander & Fleur

En van het grootste naar het kleinste stekje, dat van Alexander en Fleur. Zij moeten het doen met 110 vierkante meter in het centrum van Melle. Uiteraard beschikken ook zij over twee slaapkamers en hebben ze wel de luxe van twee toiletten.

Het koppel, waarbij het nooit saai lijkt te worden door de fratsen van Alexander, groeide op huwelijksreis voorzichtig naar elkaar toe en hier en daar werd zelfs al wat geflirt. Benieuwd hoe hun relatie, of beter gezegd huwelijk, verder zal evolueren.

LEES OOK. Papa van Fleur uit ‘Blind getrouwd’ dacht dat dochter voor ‘Temptation Island’ was ingeschreven: “Fleurtje, wat doe je nu?”

© Juntoo

‘Blind Getrouwd’, elke maandag om 20.35u op VTM en ook te bekijken op VTM GO.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER