ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

KIJK. "Publiek moet beseffen dat dit not done is”: Gerwyn Price opnieuw massaal uitgefloten, waarna Luke Humphries grootste titel uit carrière pakt

Opnieuw commotie in de dartswereld. Op de finales van de World Grand Prix in Leicester werd Gerwyn Price opnieuw voortdurend uitgefloten. Dartscommentatoren Rudy Lanssens en Erik Clarys vinden dat het boegeroep dringend moet stoppen. “Het publiek moet beseffen dat dit not done is”. Luke Humphries won de finale van Price en beleefde zijn grootste succes uit zijn carrière door voor het eerst een major-finale te winnen.

10 reacties

  • stefanie plaetevoet

    7 maanden geleden
    price is een topper en een toffe persoon , moet moeilijk zijn om altijd uitgejouwd te worden
  • Philippe Vanbelleghem

    7 maanden geleden
    nochtans geen redenen om Price uit te fluiten . Top darter , Rugby player , ...
  • jonas de naeyer

    7 maanden geleden
    Ik was daar in het publiek en viel echt heel goed mee..op 2 momenten een beetje boe-geroep maar echt niet overdreven. 95% van het publiek stond achter price
  • Ilse Verlinden

    7 maanden geleden
    Price heeft ook nooit moeite gedaan om enige sympathie op te wekken bij het publiek, integendeel. Dat publiek maakt nu eenmaal deel uit van dit wereldje en zorgt ook voor inkomsten.
  • Marinus van Driel

    7 maanden geleden
    Dat een darter die een eigen imago heeft is eerder normaal in het Darts. Vele van die toppers hebben hun eigen ritueel, net zoals voetballers die een doelpunt maken. Lijkt mij niet een reden om de persoon aan te vallen. Het door de toeschouwers constant uitjouwen is niet zo netjes en zelf verschrikkelijk storend als neutrale kijker, zelfs op TV. Maar ja, vele van die jouwende "supporters" hebben waarschijnlijk meer bier in hun lijf dan hersencellen in hun kop..