© Getty / Maybelline

Deze mascara van 12 euro is populairste beautyproduct ooit op Tiktok

Nog op zoek naar een nieuwe mascara? Volgens tiktokkers bestaat er geen twijfel over dat de lash sensational sky high-mascara van Maybelline de allerbeste ter wereld is. Het tubetje van 12 euro wordt massaal opgehemeld en breekt met meer dan 1 biljoen (!) views een record op de sociale netwerksite.

Hanne Vandenweghe

Nooit eerder is een beautyproduct zo vaak bejubeld op Tiktok dan deze mascara. Het begon allemaal met een filmpje van ene Jessica in 2020. Zij draaide de roze tube open en streek met het buigbare borsteltje over haar wimpers. Het resultaat na het aanbrengen? Ultralange, zichtbaar vollere wapperende exemplaren en veel uitzinnige volgers die de mascara wilden uittesten.

LEES OOK:

Anno 2023 is de mascara met maar liefst 1,5 biljoen views (and counting) de grootste beautyhit ooit op Tiktok. “Ik weet niet wat erin zit, maar dit is echt de beste mascara die ik ooit heb gebruikt”, zegt grote fan Mel Heywood in een filmpje waarin ze inzoomt op haar wimpers.

Tussen de vele reviews op verschillende sites staat hier en daar ook kritiek op het product. Daaruit blijkt dat het zeker niet bij iedereen een mooi resultaat geeft. Sommige gebruikers hebben ontdekt dat de mascara doorheen de dag afschilfert, terwijl anderen aangeven dat sommige ingrediënten hun gevoelige ogen — en dus zeker ook die van proefdieren in het labo — irriteert. Anderen stellen dat er kwalitatievere mascara’s op de markt zijn waarvoor ze graag iets meer betalen.

Gebruikers die wel in de wolken zijn met het effect adviseren om niet te kiezen voor de waterproof-versie omdat je de zwarte make-up er extreem moeilijk weer af krijgt. Zelf proberen? Het product is onder meer te koop bij de (online) drogist, in de parfumerie en supermarkt voor 12 euro.

@yvonnn_ Die sticker zit er omdat ik me mond altijd open doe tijdens mascara op doen.. 🥴🤣 #foryoupage #mascaratutorial #skyhighmascara #yvonnn #voorjoupagina #viral #fy ♬ AIME MOI - Speed Up - kobzx2z
@yupitslouise Achieve lashes with limitless length + volume! Try the Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara! #TakeItHigher #MaybellineSkyHigh #MaybellinePH ♬ original sound - vibey music 🎶 🕺 🪩
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer