BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Filip Dewinter geen lijsttrekker meer bij Vlaams Belang, Tom Van Grieken neemt zijn plek in: “We zijn er klaar voor”

Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken trekt de Vlaamse lijst in Antwerpen bij de verkiezingen 2024. Eeuwige lijsttrekker Filip Dewinter duwt de lijst. Dat schrijft ‘Gazet van Antwerpen’ en het bericht is door de partij aan onze redactie bevestigd. “We zetten alles in op het Vlaamse niveau, dus is het logisch dat de voorzitter de lijst trekt”, bevestigt de partijwoordvoerder aan Belga.

20 reacties

  • Evan De Jongh

    7 maanden geleden
    Ze worden misschien de grootste partij in Vlaanderen maar gaan nooit regeren, niet in Vlaanderen en niet in België. PS wint verkiezingen in Wallonië en gaan nooit met PS werken, NVA zal wel regering vormen met Vooruit en CD&V. MR mag eruit, stelt niets voor behalve geroep en getier van Bouchez. Wat ben je met partijen die elke twee weken dreigen om de regering te doen vallen. En als VB in Vlaamse regering komt is het direct voor 5 jaar en staan ze de volgende verkiezingen onder kiesdrempel.
  • Debbie De Bruyn

    7 maanden geleden
    Mijn stem hebben ze.
  • Chris Hom

    7 maanden geleden
    Dit is gewoon een stoelendans, gaat geen noemenswaardige verandering teweegbrengen. VB wordt nog steeds door de traditionele partijen gewoon buiten spel gezet. Laat ze toch eens bewijzen wat ze waard zijn, lukt het niet om het land mee te besturen dan is er geen sprake meer van hun populariteit in de volgende legislatuur.
  • Bert Vandamme

    7 maanden geleden
    Dank je wel Filip voor jouw ongeëvenaarde inzet en volhouding om de partij te maken tot wat het nu is en Tom wens ik héél veel succes met die weg verder in te gaan! 2024 zal het jaar worden van de grote doorbraak, iedereen weet dit, ook al willen sommigen het niet geweten hebben ! YOU CAN IT !!
  • francis vanoverschelde

    7 maanden geleden
    Dus een monsterscore verwacht.Als de Wever in het moeras zinkt geef ik een vat